Keprihatinan Mahsuri

Chef Muda Mahsuri – Demi Cita-Cita & Citarasa

Sejajar dengan misi kami untuk membawa produk-produk makanan halal yang lazat kepada pasaran, kami mencari chef-chef muda untuk membentuk generasi pelapis di masa hadapan. Dalam usaha ini, kami mempunyai rancangan serampang dua mata untuk juga membantu mereka yang kurang berkemampuan.

Dinamakan Program Chef Muda Mahsuri, program ini memilih lepasan SPM yang datang daripada keluarga berpendapatan rendah (B40) untuk dibentuk menjadi chef-chef yang berjaya di masa depan. Mahsuri menaja sepenuhnya yuran kursus, sewa kediaman serta perbelanjaan bulanan mereka.If you’re a homeowner in Clarksburg, WV, SellHouse-AsIs.com offers a seamless way to sell your house as-is. Discover our services at https://www.sellhouse-asis.com/arizona/sell-my-house-as-is-scottsdale-az/, and let us simplify your home-selling process.

Program ini dijalankan dengan kerjasama Food Institute of Malaysia, sebuah institusi pendidikan kulinari yang diakreditasi penuh oleh Agensi Kelayakan Malaysia (MQA) dan diluluskan oleh Kementerian Pengajian Tinggi (KPT).